Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Aurinkoinen Hymy ry


Y-tunnus
27078465

Yhteystiedot

Osoite
Myllypurontie 1 B
00920 HELSINKI
Puh
Email
moc.liamg77annalles

Toimialat


Esittely

Erityisen tärkeänä toiminnassamme ovat nyt kahvion lisäksi vertaisryhmät, ruoan jakelu, liikuntaryhmät samassa rakennuksessa Liikuntamyllyssä ja asiantuntija-apu. Kahvilassa on viikoittain mahdollista tietovisailla, pelata lautapelejä ja lukea päivän lehteä.

Sosiaalityöntekijä, hieroja ja kiropraktikko, lääkäri sekä oikeusneuvoja auttavat asiakkaita kun on tarvetta. Autamme niitäkin, jotka eivät löydä tietään kunnallisiin palveluihin ja pyrimme siihen, että selvitämme ongelmia aikaisessa vaiheessa ennen kun ongelmat ehtivät kasaantua.

Aikaisemmin olemme työskennelleet painotetusti päihdeasiakkaiden kanssa ja nyt siis myös niiden vähävaraisten kanssa, joilla päihteiden käyttö ei tuota köyhyyttä, vaan sen sijaan yhteiskunnan tukitoimien lakkauttaminen, perinnöllinen köyhyys, puolison kuoleminen tai joku muu seikka johon myös toiminnallamme etsimme vastausta. Mikä saa yhä useamman ihmisen hakemaan apua muuta kautta kun kunnallisten toimien? Aikaisemmin ruoan jakelu on ollut nöyryyttävän tuntuista. Mikä saa nyt asiakkaat hakemaan ruokaa ilman tuntematta itseään noloksi tai peittelemään sitä?

Lisäksi tarjoamme muuttopalvelut edullisesti:

Pakettiauto 20 E Kuski 10 E ja muuttomies 10 E 50 senttiä/km

Hakusanat