Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Salon Invalidit ry


Y-tunnus
03702729

Yhteystiedot

Osoite
Vähä-Rytköntie 14
25130 MUURLA
Puh

Toimialat


Esittely

Salon Invalidit ry on nimensä mukaisesti fyysisesti vammaisten ihmisten yhdistys. Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisena ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon. Jäseniä yhdistyksessä on noin 250. Yhdistyksellä on Muurlassa toimintakeskus Leiriranta, jossa kokoonnumme viikoittain ympäri vuoden. Yhdessäolon ja erilaisten teatteri- ym. retkien lisäksi oleellinen osa yhdistyksen toimintaa on vammaisurheilu. Salon Invalidit ry on Invalidiliittoon jäsenyhdistys. Yhdistys on liittynyt Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:hyn joka on urheilu ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita. VAU palvelee liikunnanharrastajia vauvasta vaariin koko elämänkaarella. VAU:n toimialoja ovat nuorisotoiminta, harrasteliikunta, kilpailu- ja huippu-urheilu ja järjestötoiminta. Toimialojen tukitoimia ovat aluetyö, koulutus ja viestintä. Spesial Olympics Finland on integroitu osaksi VAU:n toimintaa.

 

Salon Invalidit ry on yhdistys Sinulle, jolla on pysyvä fyysinen vamma. Vamma voi olla pieni tai suuri, olet aina yhtä tervetullut joukkoomme. Salo Invalidien Yhdistys toimii Salon kaupungin alueella ja on Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistys.

 

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon.

 

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen:

  • monipuolista kerhotoimintaa
  • erilaisia liikuntaryhmiä
  • neuvontaa vammaisuuteen liittyvissä asioissa
  • vaikuttamista vammaisten arkeen liittyvissä kysymyksissä
  • vertaistukea
  • mahdollisuuden lomailla yhdistyksen kesäkodilla
  • sekä paljon muuta…

Hakusanat