Etsi palvelua / yritystä hakusanalla:
Verkkotunnuksen Rekisteröintipalvelu
Tarkista verkkotunnuksen saatavuus:
www.
Kun löydät sopivan vapaan verkkotunnuksen eli domain-nimen, voit rekisteröidä sen samantien edulliseen hintaan.

HAE - LÖYDÄ - TÄYDENNÄ - LISÄÄ - REKISTERÖI VERKKOTUNNUS

KAIKKI SUOMALAISET YRITYKSET MUKANA TIETOKANNASSA
Suomen yritykset -sivusto sisältää kaikkien suomalaisten yritysten ja niiden sivutoimipisteiden yhteystiedot.  Tietokannassa on yli 300 000 toimipaikan tiedot.
Tietokantaa päivitetään jatkuvasti (24/7) yritysten ilmoittamien lisäysten ja muutosten mukaisesti, sekä useista luotettavista lähteistä (mm. Tilastokeskus, Suomen Asiakastieto, Viestintävirasto) saatavan informaation perusteella.
Loppukäyttäjälle yritystietojen etsiminen on maksutonta. Tietoja voi hakea mm toimialan, tuotteen, palvelun, tavaramerkin, paikkakunnan, yrityksen nimen, y-tunnuksen tai vapaan sanahaun perusteella.

TIETOJEN KORJAUS JA TÄYDENTÄMINEN
Suomen yritykset -tietokannasta yritykset voivat tarkistaa oman yrityksensä tietosisällön ja korjata ne tarvittaessa ajantasaisiksi sivuston yläreunasta löytyvällä "Tarkista yrityksesi tiedot" -painikkeella.  Korjaukset ja lisäykset näkyvät loppukäyttäjälle, kun niiden asianmukaisuus on todettu ylläpitäjän toimesta.

TIETOJEN LISÄYS
Suomen yritykset -sivustolle voi lisätä yrityksen tiedot sivuston yläreunasta löytyvällä "Lisää yritys" -painikkeella. Ylläpitäjän tarkistuksen jälkeen tiedot lisätään tietokantaan internetkäyttäjien katsottavaksi.

VERKKOTUNNUKSEN REKISTERÖINTI
Sivuston verkkotunnusautomaatista voit tarkistaa onko haluamasi verkkotunnus vapaana ja rekisteröidä sen itsellesi saman tien.

Vihjeeksi verkkotunnusten rekisteröijille: kauttamme saat  esimerkiksi .eu-verkotunnuksen suoraan ilman välikäsiä. Varaamme verkkotunnukset EURid-organisaatiolta, joka hallinnoi .eu-domaineja, eli Euroopan Unionin virallista internet-päätettä. Myös yksityishenkilöt voivat kauttamme rekisteröidä vapaana olevia  eu-tunnuksia. Kannattaa varata itselleen  eu-domain ajoissa, koska parhaista sanoista ja yleisimmistä nimistä on kova kilpailu.

Sivustoa ylläpitää:
INFONOR OY
Kotkankallionkatu 11 A, 70600 KUOPIO
puh. 0201 440724

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty.